Persoonlijke Voedingsplan: Reset your Body | Bianca Talens
Voedingsplan vrouwen in de overgang

Voedingsplan 

op maat

Herken jij dit?

✓ Je hebt altijd een vrij normaal en stabiel gewicht gehad en je kon eigenlijk alles eten en drinken zonder veel aan te komen. Nu je in de overgang zit is er geen beginnen aan en blijven de kilo’s er maar aan komen. Je voelt je daar helemaal niet lekker bij en je wordt er moedeloos van.

✓ Je had nooit gedacht dat je ooit nog eens dikker zou worden, maar tot grote ergernis zit je  ‘plots’ met vetrolletjes en een buikje. Je verandert langzaam in een peervorm. Je man maakt grapjes over je love handles, maar daar kan jij niet om lachen ondanks dat je stiekem weet dat hij gelijk heeft.

✓ Je eet gezond en sport regelmatig, maar er gebeurt NIETS op de weegschaal. Je gaat nog een paar keer extra plassen en verplaatst de weegschaal ook nog een paar keer om te kijken of het nog een paar ons scheelt.

✓ Je hebt de afgelopen jaren heel wat pogingen ondernomen om af te vallen alleen zonder resultaat. De paar kilo’s die eraf gingen zaten er ook net zo weer snel aan. Je weet niet meer wat je nog kan doen, nog meer sporten, nog minder eten….. Als je dan ook nog eens te horen krijgt ‘het is de overgang, het hoort erbij, wen er maar aan maakt je dat erg boos en verdrietig.

✓ Je wilt heel graag kilo’s kwijt en een blijvend resultaat, maar niet met een crash dieet, shakes of maaltijdvervangers. Wel met gezonde, betaalbare voeding en overal verkrijgbaar.

✓ Je vraagt je af wanneer je de leuke zomerjurkjes weer eens aan kunt doen. Een rok ziet er niet meer uit met die enorme taille en de putjes in je benen. Ook ben je er helemaal klaar mee om ieder jaar een grotere maat te kopen. Het enige wat nu nog past en leuk staat is je zonnebril.Voedingsplan op maat vrouwen overgang

Hoe zou het voor je zijn als:

✓ Je eindelijk verlost bent van die overtollige kilo’s. Het gewicht dat de weegschaal aangeeft had jij nooit voor mogelijk gehouden en al helemaal niet tijdens de overgang.

✓ Je voor de rest van je leven niet meer bezig hoeft te zijn met je gewicht en je weer lekker in je vel zit en vol energie. 

✓ Je complimenten over je uiterlijk krijgt en de vraag ‘wat is er met je gebeurd, wat heb jij gedaan?

✓ Je een programma hebt gevonden dat wel voor je werkt en met een blijvend resultaat

✓ Je weer kan genieten van een lekkere maaltijd zonder de angst om de volgende dag een kilo zwaarder te zijn.

✓ Je buikje is verdwenen net zoals de ‘zadeltassen’ op je heupen en het corrigerende ondergoed weer de deur uit kan.

✓ De kleding die al jaren in je kast ligt omdat je er niet meer in past, weer aan kunt doen. En je met heel veel plezier kunt gaan shoppen naar nieuwe kleding want alles staat weer leuk.

Dat is mogelijk met het persoonlijk voedingsplan ‘reset your body’


Reset Your Body: begeleiding voeding vrouwen overgang


Het persoonlijk voedingsplan ‘reset your body’ is een voedingsplan op maat dat wordt opgesteld aan de hand van jouw bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Het voedingsplan is gebaseerd op Metabolic Balance® een effectief bewezen gezondheidsprogramma.


De speciaal voor jou geselecteerde voedingsmiddelen, dus geen shakes of pillen, resetten je lichaam waardoor jouw stofwisseling en hormoonhuishouding weer in balans worden gebracht.


Hierdoor krijg je een strakker en slanker lichaam zonder honger te lijden. Het persoonlijke voedingsplan geeft je houvast waardoor je de juiste keuzes kunt maken. Gezonde voeding wordt op deze manier een onderdeel van je levensstijl.

Ja, ik wil ook slank door de overgang

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend consult aan.
Plan je kennismakingsgesprek
Al een aantal jaren heb ik stevig last overgangsklachten; slecht slapen, stemmingswisselingen, nachtzweten, vaak opvliegers. Daarnaast een lichaam dat alles lijkt vast te houden wat binnenkomt zodat het in gewicht maar blijft toenemen, ongeacht hoeveel ik beweeg en probeer te minderen met snoepen en snaaien. Binnen korte tijd merkte ik al verschil; ik begon af te vallen en daardoor voelde ik mij fitter, had ik veel minder last van vermoeidheid en kon ik beter slapen, werd meer uitgerust wakker. Er zijn nu 9 maanden verder en ik ben 8,5 kilo afgevallen, pas weer in mijn mooie broeken die ik al tijden niet meer heb aangehad, kleding zit lekkerder, ik voel me veel fitter en heb geen hongergevoel, eet ruim voldoende maar eet vooral veel bewuster.
Ingrid / 56

Dit programma bestaat uit

Intake vrouwen overgang

Intake

Een uitgebreide intake consult met bloedafname, lichaamsmeting en bloeddrukmeting

Bloedtest vrouwen in overgang en afvallen

Bloedanalyse

Grondige bloedanalyse op 37 waarden zoals cholesterol, schildklier en glucose

Intake vrouwen in de overgang

Voedingsplan

Uitreiking en uitleg van je persoonlijk voedingsplan en toelichting op het bloedonderzoek

Persoonlijke coaching

Coaching

Persoonlijke coaching sessies. Deze sessies kunnen zowel online als offline (live) plaats vinden.

Emailbegeleiding dieet vrouwen overgang

E-mail

Tussentijds e-mailcontact wanneer je hier behoefte aan hebt.

Community

Facebook Groep

Toegang tot de besloten Facebookgroep voor deelnemers

App dieet vrouwen overgang

Handige App

Een handige app waarin het voedingsplan digitaal beschikbaar is

Dieet vrouwen overgang: recepten

Recepten

Recepten die aansluiten op het persoonlijk voedingsplan

Na dit programma

✓ Ben je weer de slanke versie van jezelf geworden en weet je hoe je op gewicht moet blijven, diëten is verleden tijd geworden. Je hebt weer vertrouwen in je lichaam gekregen en voelt je herboren.

✓ Heeft je lichaam zijn normale vorm weer teruggekregen en ben je eindelijk van je vetrolletjes en buikje verlost. Wanneer je in de spiegel kijkt word je blij van wat je zien krijgt.

✓ Stap je met een glimlach van je weegschaal af. Je geniet weer van het sporten zonder dat de nadruk teveel op het afvallen ligt.

✓ Is het je, ondanks de overgang, gelukt om op eigen kracht en met gezond eten op je streefgewicht te komen en te blijven. Je lichaam is in balans en je voelt je een stuk fitter en energieker.

✓ Weet je precies welke voeding goed bij je past en waar je lichaam blij van wordt. Je hebt geleerd de 80/20 regel toe te passen. 80% eet je zo gezond mogelijk en 20% eet je waar je zin in hebt. Hierdoor heb je een gezonde balans gecreëerd.

✓ Kun je bij het shoppen te kust en te keur kiezen in een reguliere maat, alles past en alles staat weer leuk. Je hoeft niet meer naar ‘speciale’ winkels, maar gewoon naar een leuke boetiek.

Reset Your Body: begeleiding voeding vrouwen overgang
€ 895,-

Voedingsplan

Voor deze investering in je gezondheid betaal je € 895,00  en hiervoor krijg je:


  • Uitgebreide intake (online of in de praktijk) 
  • Bloedafname bij een prikpost bij jou in de buurt + analyse op 37 waarden door een medisch laboratorium.
  • Een persoonlijk voedingsplan
  • 1-op-1 coaching door mij persoonlijk in de praktijk of online
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep
  • Een handige app waarin je voedingsplan digitaal beschikbaar is en waar je o.a. gebruik kunt maken van een boodschappenlijstje.
  • Recepten die aansluiten op het voedingsplan
  • Tussentijds e-mailcontact naar behoefte
  • Het E-book: gezond, fit en slank door de overgang (inclusief maaltijdplanning voor 4 weken) t.w.v. € 24,95 


En omdat ik overtuigd ben van de werking van dit programma krijg je bij geen resultaat je investering weer terug. Dus no cure no pay.

                   

Veelgestelde vragen

Is het persoonlijk voedingsplan een dieet?

Nee het is geen dieet in de traditionele zin, maar een omschakeling in je voedingspatroon. Met het programma wordt in vier fasen je stofwisseling en hormoonhuishouding weer in balans gebracht. De voeding wordt afgestemd op de behoefte van je lichaam. Hierdoor kom je op je gewenste gewicht en verbetert je algehele gezondheid.

Kan ik het programma volgen en toch gewoon voor mijn gezin koken?

Dat kan zeker! Alle producten die op jouw voedingsmiddelen lijst staan zijn natuurlijke en gezonde producten die gewoon verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Je kunt koken volgens je eigen voedingsplan en voor de rest van het gezin de maaltijd uitbreiden.

Hoeveel kan ik afvallen en hoe snel?

Dat is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie. Zaken als je huidige gewicht, streefgewicht, klachten en medicijngebruik hebben hier invloed op. Mijn ervaring is dat je gemiddeld ongeveer een kilo per week afvalt.

Moet ik voedingssupplementen nemen?

Blijkt er uit de resultaten van het bloedonderzoek ernstige tekorten te zijn zoals bijvoorbeeld vitamine D dan is het zinvol om een supplement te nemen. Voor mij geldt dat de basis de voeding is en bij (ernstige) tekorten aanvullen met een supplement.

Kan iedereen het programma volgen?

Het programma kan niet worden gevolgd bij ernstige nier- of leveraandoeningen, eetstoornissen of bij gebruik van antipsychotica. Tevens kan er geen voedingsplan worden gemaakt voor veganisten en als je een histamine- of fructose intolerantie hebt.

                 

Dit zeggen mijn klanten

"Na 14 dagen al van de opvliegers af en mijn gewrichten deden minder pijn"

Vorige week voor het laatst bij Bianca geweest. Hartelijk bedankt voor de waardevolle begeleiding die ik van je kreeg.  Hoe ik bij Bianca terecht kwam? Per toeval stuitte ik op een artikel in de krant waarin Bianca uitlegde wat voeding met je lichaam kan doen en hoe je van een aantal lichamelijke klachten kan afkomen of de klachten verminderen .


En dat zonder allerlei medicatie, diëten of wat dan ook maar meer. Ik zelf had al drie jaar overgang gerelateerde klachten en wat pijnlijke gewrichten. Daar was ik voor onderzocht maar er was geen reden om aan te nemen dat het Reuma oid was. Ook was ik in de loop van de drie jaar dat ik wat overgangsklachten had, een kilo of zeven aangekomen. Dat ging er maar niet weer af hoewel ik wel gezond at.


Wat mij aansprak in dat artikel van Bianca was dat je wel kan afvallen in de overgang en dat je door je leefwijze en eetgewoonten te wijzigen een gezonde balans kunt krijgen in je lichaam en je daardoor ook minder klachten hebt. En dat zonder poedertjes en pilletjes met alleen zo puur mogelijke voeding en het op maat gemaakte voedings programma.


Wat mij opviel toen ik startte met het programma was dat ik geen honger had. Door de eiwitten heb je een veel langer verzadigt gevoel. En dat ik soms ook at terwijl in niet eens honger had maar puur uit gewoonte. Door goed naar mijn lichaam te luisteren weet ik nu wanneer ik iets nodig heb.


Wat ik ook merkte is, dat ik na 14 dagen al van de opvliegers af was en dat mijn gewrichten minder pijn deden. En door met het programma verder te gaan ik zowaar de zeven kilo die ik was aangekomen ook zomaar weer kwijt was.  Dat was een fantastische ervaring.

Na een aantal weken had ik het programma wel onder de knie en ook nu ik gestopt ben met de gesprekken met Bianca ga ik zeker door met deze veranderde eet en leefgewoonten. Ik voel me veel energieker en gezonder. 

Bedankt Bianca en Metabolic Balance.

Review
Carla // 60 jaar
"Na 8 maanden 17 kilo afgevallen en ik voel mij fysiek echt een stuk beter"

Het is nu ongeveer 8 maanden geleden dat ik jouw advertentie las in de krant. Ik had heel sterk het gevoel dat dit voor mij goed zou kunnen werken. Na een gesprek met jou wilde ik er graag mee beginnen omdat ik al heel lang niet lekker in mijn vel zat en naast de gewichtstoename veel vage klachten had. ik heb de afgelopen jaren van alles geprobeerd op gebied van homeopathie en geprobeerd gezond te eten, maar het lukte mij niet om dat zelf goed te krijgen.


De waarden van het bloedonderzoek gaven ook duidelijk aan dat het niet goed zou komen als ik zo door zou blijven gaan. Eigenlijk wist ik dat ergens al wel…dat deze conclusie eruit zou komen.


In april ben ik begonnen met het programma en de eerste 2 weken moest ik erg wennen om maar 3 maaltijden per dag te eten en veel water te drinken. Het bereiden van de maaltijden daar moest ik ook aan wennen want ik ben absoluut geen keukenprinses en meer van de makkelijke kant. In deze periode heb ik het als heel fijn ervaren om begeleiding van jouw te krijgen omdat je veel aandacht had voor mij en alles serieus en goed aanpakt….heel erg bedankt daarvoor.


Nu 8 maanden verder ben ik 17 kilo afgevallen en voel me fysiek echt een heel stuk beter en ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Omdat ik 60 ben gaat alles wat langzamer dan bij jonge mensen, maar ik heb heel sterk het gevoel dat mijn lichaam bezig is alle rotzooi van jaren op te ruimen. Ik eet nog steeds redelijk volgens het programma en dat is heel basic, maar voor mij heel goed en ik maak af en toe een variant of iets wat we heel lekker vinden bv. Indonesisch.


Ik vind het voor mezelf de allerbeste stap die ik tot nu toe heb genomen voor mijn gezondheid en ik hoop dat er nog veel mensen mogen volgen die de weg naar jouw praktijk zullen vinden. Iedereen die echt vastberaden is iets te doen aan zijn of haar overgewicht, een gezonde leefstijl wil en weer lekker kunnen bewegen zou dit zeker moeten doen!

Review
Jannet // 52 jaar