Reviews Praktijk Bianca Talens
arrow_drop_up arrow_drop_down

Manon | 54 jaar

Ik wist al een paar jaar dat ik geen gezond gewicht had en op het moment dat ik dat zelf ook daadwerkelijk heel fysiek zo ging ervaren was dat een keerpunt in mijn leven. Het was dan ook geen toeval dat ik in die periode via een vriendin het positieve verhaal hoorde over Metabolic Balance en de geweldige begeleiding die zij hierin had mogen ontvangen van haar begeleidster Bianca Talens. Ook mijn dochter kwam in die periode met haar eigen vragen rondom voeding en gezondheid. We besloten samen een intake gesprek aan te vragen.  Vanaf het allereerste moment dat we in contact kwamen met Bianca voelde zowel mijn dochter als ik een hele grote Ja die we dan ook gelijk hebben omgezet in een concrete Ja. Voor mij was dit dus een Ja om in te stappen op Metabolic Balance.

Ik had al vaker in mijn leven zelf gekozen om op dieet te gaan of mijn voedingspatroon te wijzigen. Soms met positieve resultaten en soms met geen enkel resultaat. Het voelde voor mij deze keer zo wezenlijk om dit goed aan te pakken en het me zelf te gunnen hierin ook een gedegen begeleiding te krijgen. Het was dus op een ander niveau ook een grote Ja voor mezelf.

Het meest waardevolle dat het programma me heeft gebracht is het gegeven dat ik weer bij mezelf ben gekomen op alle lagen. Niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel. Het heeft voor zo een diepe opschoning op al die lagen gezorgd. Ik ben niet alleen fysiek veel kilo’s kwijt, maar juist ook op al die andere lagen. Ik heb door het programma veel mogen en kunnen loslaten wat mij in het Nu niet meer dient. Daardoor ervaar ik en veel meer bewegingsvrijheid en dit niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. 

De begeleiding door Bianca was voor mij zo waardevol ook op alle lagen. Enerzijds haar grote deskundigheid en professionaliteit. 

Anderzijds haar warme grote betrokkenheid,  haar empathie en goed kunnen ‘luisteren’ vol vanuit haar Hart waren voor mij noodzakelijke ankerpunten. Ook dit heeft mij zoveel gebracht. 

Ook de besloten Facebookgroep heeft me veel ondersteuning en stimulans gegeven.  Zo ook alle tips en adviezen van Bianca en haar heerlijke recepten openden een nieuwe wereld van Voeding voor mij. Een wereld van voeding waar én mijn lichaam én ik zelf heel blij door zijn geworden. 

Dus Ja ik heb dit mooie programma al bij heel veel dierbaren in mijn omgeving aan geraden.

Bianca, ontzettend bedankt voor dit grootse cadeau die ik ook van Jou heb mogen ontvangen.

Liefs Manon


Jannet | 52 jaar

Vorige week voor het laatst bij Bianca geweest. Hartelijk bedankt voor de waardevolle begeleiding die ik van je kreeg.  Hoe ik bij Bianca terecht kwam? Per toeval stuitte ik op een artikel in de krant waarin Bianca uitlegde wat voeding met je lichaam kan doen en hoe je van een aantal lichamelijke klachten kan afkomen of de klachten verminderen . En dat zonder allerlei medicatie, diëten of wat dan ook maar meer. Ik zelf had al drie jaar overgang gerelateerde klachten en wat pijnlijke gewrichten. Daar was ik voor onderzocht maar er was geen reden om aan te nemen dat het Reuma oid was. Ook was ik in de loop van de drie jaar dat ik wat overgangsklachten had, een kilo of zeven aangekomen. Dat ging er maar niet weer af hoewel ik wel gezond at. Wat mij aansprak in dat artikel van Bianca was dat je wel kan afvallen in de overgang en dat je door je leefwijze en eetgewoonten te wijzigen een gezonde balans kunt krijgen in je lichaam en je daardoor ook minder klachten hebt. En dat zonder poedertjes en pilletjes met alleen zo puur mogelijke voeding en het op maat gemaakte voedings programma.

Wat mij opviel toen ik startte met het programma was dat ik geen honger had. Door de eiwitten heb je een veel langer verzadigt gevoel. En dat ik soms ook at terwijl in niet eens honger had maar puur uit gewoonte. Door goed naar mijn lichaam te luisteren weet ik nu wanneer ik iets nodig heb.

Wat ik ook merkte is, dat ik na 14 dagen al van de opvliegers af was en dat mijn gewrichten minder pijn deden. En door met het programma verder te gaan ik zowaar de zeven kilo die ik was aangekomen ook zomaar weer kwijt was.  Dat was een fantastische ervaring.

Na een aantal weken had ik het programma wel onder de knie en ook nu ik gestopt ben met de gesprekken met Bianca ga ik zeker door met deze veranderde eet en leefgewoonten. Ik voel me veel energieker en gezonder. 

Bedankt Bianca en Metabolic Balance.

Carla | 60 jaar

Het is nu ongeveer 8 maanden geleden dat ik jouw advertentie las in de krant. Ik had heel sterk het gevoel dat dit voor mij goed zou kunnen werken. Na een gesprek met jou wilde ik er graag mee beginnen omdat ik al heel lang niet lekker in mijn vel zat en naast de gewichtstoename veel vage klachten had. ik heb de afgelopen jaren van alles geprobeerd op gebied van homeopathie en geprobeerd gezond te eten, maar het lukte mij niet om dat zelf goed te krijgen.

De waarden van het bloedonderzoek gaven ook duidelijk aan dat het niet goed zou komen als ik zo door zou blijven gaan. Eigenlijk wist ik dat ergens al wel…dat deze conclusie eruit zou komen.

In april ben ik begonnen met het programma en de eerste 2 weken moest ik erg wennen om maar 3 maaltijden per dag te eten en veel water te drinken. Het bereiden van de maaltijden daar moest ik ook aan wennen want ik ben absoluut geen keukenprinses en meer van de makkelijke kant. In deze periode heb ik het als heel fijn ervaren om begeleiding van jouw te krijgen omdat je veel aandacht had voor mij en alles serieus en goed aanpakt….heel erg bedankt daarvoor.

Nu 8 maanden verder ben ik 17 kilo afgevallen en voel me fysiek echt een heel stuk beter en ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Omdat ik 60 ben gaat alles wat langzamer dan bij jonge mensen, maar ik heb heel sterk het gevoel dat mijn lichaam bezig is alle rotzooi van jaren op te ruimen. Ik eet nog steeds redelijk volgens het programma en dat is heel basic, maar voor mij heel goed en ik maak af en toe een variant of iets wat we heel lekker vinden bv. Indonesisch.

Ik vind het voor mezelf de allerbeste stap die ik tot nu toe heb genomen voor mijn gezondheid en ik hoop dat er nog veel mensen mogen volgen die de weg naar jouw praktijk zullen vinden. Iedereen die echt vastberaden is iets te doen aan zijn of haar overgewicht, een gezonde leefstijl wil en weer lekker kunnen bewegen zou dit zeker moeten doen!

Ingrid | 56 jaar

Al een aantal jaren heb ik stevig last overgangsklachten; slecht slapen, stemmingswisselingen, nachtzweten, vaak opvliegers. Daarnaast een lichaam dat alles lijkt vast te houden wat binnenkomt zodat het in gewicht maar blijft toenemen, ongeacht hoeveel ik beweeg en probeer te minderen met snoepen en snaaien.

Door mond tot mond reclame kwam ik bij ‘metabolic balance’ en in contact met Bianca. Hoewel ik zeer sceptisch was,  omdat dit het zoveelste is wat ik zou gaan proberen om de kilo’s kwijt te raken, ben ik toch afgegaan op de positieve geluiden die ik hierover had gehoord.

Na een intake met deskundige uitleg en begeleiding,  een prettig contact met een gedreven coach  Bianca Talens, ben ik met mijn voedingsplan gestart.

Mijn doel was bewuster te eten, en natuurlijk af te vallen.

Binnen korte tijd merkte ik al verschil; ik begon af te vallen en daardoor voelde ik mij fitter, had ik veel minder last van vermoeidheid en kon ik beter slapen, werd meer uitgerust wakker.

Er zijn nu 9 maanden verder en ik ben 8,5 kilo afgevallen, pas weer in mijn mooie broeken die ik al tijden niet meer heb aangehad, kleding zit lekkerder, ik voel me veel fitter en heb geen hongergevoel, eet ruim voldoende maar eet vooral veel bewuster.

Nu eet ik met de seizoenen mee, kan het soepen en snaaien zonder moeite laten en kan bij een feestje of in het weekend gerust ‘sjoemelen’ en genieten van iets lekkers zonder meteen veel in gewicht toe te nemen. Ik blijf nu op gewicht en voel me er top bij.

Voor vrouwen die zich herkennen in mijn overgangsklachten en ook  ‘alles al hebben geprobeerd’; metabolic Balance is echt een aanrader.

Succes verzekerd, ik heb het inmiddels al veel vrouwen aangeraden.

Cookies